Πολιτική|16.09.2019 22:00
Η 24η Σεπτεμβρίου πιθανότερη ημερομηνία για τη συνάντηση Μητσοτάκη-Τραμπ
NewsroomΣτις 24 Σεπτεμβρίου πιθανότατα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντήσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, όπως αποκάλυψε ο ανταποκριτής του Open TV στην Ουάσινγκτον Μιχάλης Ιγνατίου, στο περιθώριο της Συνόδου του ΟΗΕ. Η ημερομηνία δεν έχει «κλειδώσει» ακόμη, αλλά είναι η πιθανότερη κατόπιν σχετικής πρότασης που έχει υποβληθεί.
Σημειώνεται ότι το πρωί της Δευτέρας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσος μιλώντας στον ΣΚΑΙ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο γι αυτή τη συνάντηση.
Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Μιχάλη Ιγνατίου στο OPEN TV:
Διαβάστε ακόμη
- «Ψυχρολουσία» για τους αγρότες: Αντί να λάβουν την ενίσχυση, ο ΕΛΓΑ τους πήρε τα χρήματα πίσω - Το υπουργείο «τα ρίχνει» σε εργαζόμενο
- Καθηγητής που ήθελε να «σπάσει» κατάληψη έπιασε δάχτυλα μαθητή με κόφτη - Ο 17χρονος τού φώναζε να σταματήσει
- Καρυστιανού: Το σύστημα αποκαλύπτει και πάλι το μίσος και τη διαβολή σε βάρος μου
- Η Μίνα Καραμήτρου μιλάει μόνο σε... δύο τύπους από σπίτι: Δύο Τύποι Απο Σπίτι (Ep9)