Φλαμπουράρης σε κυβέρνηση: Γιατί αποχώρησαν οι επενδυτές από το Ελληνικό;
NewsroomΟ πρώην υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης θέτει συγκεκριμένα ερωτήματα προς την κυβέρνηση με φόντο τις εξελίξεις που προέκυψαν στην επένδυση στο Ελληνικό.
«Δεν είναι παράξενο αν όχι αντιφατικό όσο υπήρχε η «Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ οι επενδυτές συνεργάζονταν καλά, παρά τα δήθεν προβλήματα που δημιουργούσαμε» γιατί «τάχα δεν θέλαμε επενδύσεις»; Τώρα που « όλα καλά και όλα ωραία με την κυβέρνηση της ΝΔ να τους κάνει όλα τα χατίρια», τι έγινε; Γιατί αποχώρησαν οι επενδυτές; Θα υπάρξει πειστική απάντηση;» ρωτά ο πρώην υπουργός.
«Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στην οποία προτίθεται να προβεί η επενδυτική εταιρεία ύψους 650 εκατομμυρίων για τα επόμενα τρία χρόνια είναι για να πληρωθεί η πρώτη και δεύτερη δόση για την αγορά του οικοπέδου» προσθέτει.
«Το 1,5 δις ευρώ που απαιτείται για τα έργα υποδομής που είναι τα πρώτα που πρέπει να κατασκευαστούν από πού προβλέπεται να βρεθούν και πότε; Ελπίζω όχι από το στέρημα του Ελληνικού Λαού μέσω δανειοδότησης από τις Ελληνικές τράπεζες» καταλήγει ο κ. Φλαμπουράρης.
- Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συγκρούεται με το ΙΧ στα Χανιά και τουμπάρει
- ΠΑΟΚ: «Στη νέα εποχή, την ιστορία θα τη γράψουμε όλοι μαζί»
- Ένα ταϊλανδέζικο εστιατόριο, 12.000 δολάρια και ο Sak Yiengjuntuek που έγινε viral
- Ο ακροδεξιός influencer Άντριου Τέιτ και ο αδελφός του συνελήφθησαν στο Μαϊάμι