Πολιτική|23.09.2019 16:55

Ο χορός του Κουτσούμπα στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ (Βίντεο)

Αντώνης Γκιόκας

Δεν αρκεί απλώς να ξέρεις παραδοσιακούς χορούς. Πρέπει να το έχεις και μέσα σου. Είναι ταλέντο, πώς να το κάνουμε τώρα; Αυτό το ταλέντο απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι διαθέτει σε αφθονία ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ «έκλεψε» την παράσταση στο 45ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ. Όχι μόνο με την ομιλία που πραγματοποιήθηκε μπροστά σε χιλιάδες μέλη και φίλους του κόμματος και της νεολαίας του, αλλά και με τις επιδόσεις του στους παραδοσιακούς χορούς.

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, όταν τα φώτα έσβησαν στις υπόλοιπες σκηνές του Φεστιβάλ, το κέφι άναψε για τα καλά στο «Λαϊκό Στέκι». Εκεί βρέθηκε και ο Δ. Κουτσούμπας, που μάλιστα έσυρε κάποια στιγμή και τον χορό, παρουσιάζοντάς μας για ακόμα μία φορά το ταλέντο του – όπως ξεκάθαρα φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε το ηλεκτρονικό περιοδικό «Κατιούσα».

Έτσι είναι οι Ρουμελιώτες. Ξέρουν να χορεύουν, να γλεντούν και να παλεύουν, ακόμα και όταν ο συσχετισμός δύναμης είναι αρνητικός για τους ίδιους και ότι εκπροσωπούν…

Φεστιβάλ ΚΝΕπαραπολιτικάΔημήτρης Κουτσούμπας