Πολιτική|24.11.2018 08:25

Μεγάλος τζόγος στη Θεσσαλονίκη: «Παίζει» δυνατά η Νοτοπούλου για τον δήμο

Αντώνης Γκιόκας

Μέχρι στιγµής, έχουµε πάρα πολλούς υποψηφίους από τον χώρο της Κεντροδεξιάς, χωρίς πάντως µέχρι τώρα η Νέα ∆ηµοκρατία να έχει δώσει κάπου το χρίσµα.

Οι φίλοι µου από τη συµπρωτεύουσα µου είπαν ότι θα υπάρξουν άµεσα εξελίξεις. Τι σηµαίνει αυτό σε απλά ελληνικά; Η Πειραιώς θα ψάξει έναν ισχυρό παίκτη για να καταφέρει να ξαναπάρει τον δήµο ύστερα από εννέα χρόνια.

Σε αναζήτηση βρίσκονται και οι συριζαίοι. Πάντως, αν έχουν βάση τα όσα µου είπαν οι κατάσκοποί µου από Κουµουνδούρου, η Κατερίνα Νοτοπούλου παίζει πολύ δυνατά για να λάβει το χρίσµα, αφού φαίνεται να είναι ειληµµένη η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να είναι γυναίκα η υποψήφια στη Θεσσαλονίκη.

Το ίδιο µου λένε και για την Αθήνα, αλλά δεν είναι σήµερα η πρωτεύουσα το θέµα µας. Και ερχόµαστε στο Κίνηµα Αλλαγής. Εδώ τα πράγµατα είναι κάπως πιο περίπλοκα, αφού µου λένε ότι επιθυµία της Φώφης Γεννηµατά είναι να κατεβάσει ως υποψήφια την Εύα Καϊλή, µε την ευρωβουλευτίνα της Ελιάς να µην είναι ιδιαίτερα θερµή σε αυτό το ενδεχόµενο, αφού θα ήθελε να επαναδιεκδικήσει την εκλογή της στην Ευρωβουλή. Γενικά, τις επόµενες µέρες θα έχουµε µεγάλο τζόγο.

Αχ, βρε κυρ Γιάννη, ζηµιές έκανες µε την απόφασή σου...

Κατερίνα ΝοτοπούλουΓιάννης Μπουτάρηςδήμος Θεσσαλονίκης