Πολιτική|24.09.2019 15:37

Η τυχαία συνάντηση Άδωνη Γεωργιάδη με τον Mad Clip στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Αντώνης Γκιόκας

Λογικά, σε λίγη ώρα, ο Άδωνις Γεωργιάδης θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να επιδοθεί σε έναν μεγάλο κύκλο συναντήσεων με επίδοξους επενδυτές.

Λίγο, πάντως, πριν απογειωθεί για την αμερικανική μεγαλούπολη, όπου έχει συγκεντρωθεί όλος ο καλός ο κόσμος λόγω της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ο υπουργός Ανάπτυξης είχε μία απροσδόκητη συνάντηση.

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» συνάντησε τον ράπερ (αυτό νομίζω ότι είναι, αν κάνω λάθος δείξτε επιείκεια) που λέγεται  Mad Clip. Αφού -όπως είπαμε παραπάνω-, όλος ο καλός ο κόσμος βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, δεν θα μπορούσε να λείπει ο Έλληνας καλλιτέχνης.

Εντάξει, πλάκα κάνω. Αυτός δεν θα λάβει μέρος στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ούτε θα δει επενδυτές σαν τον Άδωνι. Θα πραγματοποιήσει σειρά συναυλιών - έτσι τουλάχιστον είπε στον υπουργό, όταν οι δύο τους συζήτησαν για λίγα λεπτά στο αεροδρόμιο, όπου έβγαλαν και την απαραίτητη φωτογραφία.

Πάντως, σκέφτηκα ότι θα ήταν καλή κίνηση να τον έπαιρνε μαζί του στις συναντήσεις με τους επίδοξους επενδυτές ο Άδωνις, διότι έχει τραγουδήσει -όπως ανακάλυψα μετά από μία γρήγορη αναζήτηση στο Διαδίκτυο- το μεγαλειώδες άσμα «Μεγιστάνας». Άρα, θα μπορεί να τα πει με τους μεγιστάνες που σκοπεύει να δει ο υπουργός.

Βέβαια, το έχει πει το εν λόγω τραγούδι με τον άλλο γίγαντα της ραπ ελληνικής μουσικής σκηνής, Υποχθόνιο, που πάντως είναι δηλωμένος Συριζαίος.

Έτσι δεν θα μπορέσει να απαγγείλει τους στίχους
«Ξέρω τι θέλεις, ρε πουτ@ν@,
Μεγιστάνα από αλάνα,
Να ξέρει από γκάνια,
Να ξέρει από αλάνια».

Κρίμα και πάλι κρίμα για τους υποψήφιους επενδυτές που θα χάσουν την ευκαιρία να μυηθούν στον ελληνικό πολιτισμό, πριν ακουμπήσουν τα λεφτά τους...

Mad ClipΆδωνις ΓεωργιάδηςΥποχθόνιοςΝέα Υόρκη