Πολιτική|24.09.2019 18:25
Την Τετάρτη η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν
NewsroomΟριστικοποιήθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.
Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Τρίτης η τουρκική πλευρά προχώρησε ξανά σε παραβίαση του ελληνικού FIR. Αυτήν τη φορά δύο τουρκικά μαχητικά πέταξαν πάνω από Καστελόριζο και Ρω, όπου και αναχαιτίστηκαν από τα ελληνικά αεροσκάφη.
Διαβάστε ακόμη
- Το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία: Τα προσχέδια και το σενάριο ανταλλαγής του Ντονμπάς με αντάλλαγμα 800 δισ.
- Τέμπη: Εξελίξεις στη δίκη για τα χαμένα βίντεο - «Η Interstar ομολόγησε ότι έγιναν διαγραφές»
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μας έβαλαν άδικο πρόστιμο 3.700 ευρώ για ρευματοκλοπή και μας έκοψαν το ρεύμα»
- Διαστημική «σαβούρα»: Η κρυφή απειλή πάνω από τα κεφάλια μας και η επαναστατική μέθοδος για τον εντοπισμό της