Πολιτική|23.11.2018 11:13
Κομφούζιο στη Βουλή από την καθυστέρηση Τσίπρα
Κατερίνα ΤζαβάραΜε καθυστέρηση θα ξεκινήσει η «ώρα του πρωθυπουργού» με την αναμενόμενη σύγκρουση κορυφής ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και αιχμή την ανομία στα Πανεπιστήμια.
Ο πρωθυπουργός δεν προσήλθε εγκαίρως στην αίθουσα της Ολομέλειας προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία και ο Πρόεδρος της Βουλής που βρισκόταν στην έδρα επιχείρησε να παρατείνει τις προγραμματισμένες αναφορές που ακολούθησαν τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης που είχε προηγηθεί.
Ωστόσο, ούτε αυτή η παράταση στάθηκε αρκετή οπότε η συνεδρίαση διεκόπη για ένα τέταρτο προκειμένου να καλυφθεί ο χρόνος.
Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα φούντωσαν και ο βουβός χρόνος μεγεθύνθηκε ακόμη περισσότερο…
Διαβάστε ακόμη
- Παραιτήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης - «Γνώμονας να διαφυλαχθεί το έργο της κυβέρνησης»
- «Φώναζε βοήθεια»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τη φονική φωτιά στον Κολωνό - Πώς ξεκίνησε
- Θρίλερ με τη νεκρή στο κέντρο της Αθήνας: Τα κρίσιμα «τυφλά» λεπτά - Τα δύο σενάρια που εξετάζονται
- Φρίκη στη Βρετανία: Νηπιαγωγός έπνιξε βρέφος - Το τύλιξε σε υπνόσακο και το κάλυψε με κουβέρτα