Πολιτική|29.09.2019 12:40

Με την οικογένειά του στο φεστιβάλ Σπούτνικ ο Αλέξης Τσίπρας (pics)

Newsroom

Το φεστιβάλ Σπούτνικ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφθηκε το Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας περιηγήθηκε σε όλα τα περίπτερα. Μάλιστα, δεκάδες μέλη και φίλοι του κόμματος του ζητούσαν να βγάλει selfie μαζί τους. Ο κ. Τσίπρας δεν αρνήθηκε τις φωτογραφίες. Εκεί ήταν και η σύζυγός του Μπέτυ Μπαζιάνα, με την οποία μέσα στην εβδομάδα πήγαν και σινεμά, με τα δύο παιδιά τους.

Κεντρικό σύνθημα του τριήμερου φεστιβάλ (27,28 και 29 Σεπτεμβρίου 2019) είναι: Έφοδος στον Ουρανό. Η «Έφοδος» πραγματοποιήθηκε χθες, με πολλούς χορευτικούς τρόπους. Εκατοντάδες αυτοί που «απογειώθηκαν» με heavy meral, ζεϊμπέκικο, τσιφτετέλι, μέχρι και δυνατό πεντοζάλι.

Ο Αλέξης Τσίπρας στο φεστιβάλ Σπούτνικ (copyright: ΑΠΕ/ΜΠΕ)
Ο Αλέξης Τσίπρας στο φεστιβάλ Σπούτνικ (copyright: ΑΠΕ/ΜΠΕ)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πλήρωσε την είσοδο του για το φεστιβάλ και χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να διανύσει την απόσταση από την είσοδο μέχρι την «πλατεία» λόγω του μεγάλου πλήθους.

Περιηγήθηκε στα περίπτερα του φεστιβάλ και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να φωτογραφηθεί με δεκάδες συμμετέχοντες, μέλη της Νεολαίας και πολίτες που βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν τις δραστηριότητες, τις συζητήσεις, τα μουσικά δρώμενα και να δοκιμάσουν τις εθνικές κουζίνες.

Μετά την περιήγηση, ο κ. Τσίπρας μαζί με την οικογένειά του παρακολούθησαν τις συναυλίες στη σκηνή με τη λαϊκή μουσική, συνοδεία φαγητού και λίγου κρασιού.  

φεστιβάλ ΣπούτνικΣΥΡΙΖΑΑλέξης Τσίπρας