Πολιτική|30.09.2019 11:41

Μόρια: Το tweet του Μπογδάνου που εμπλέκει τον Ερντογάν στη φωτιά (pic)

Newsroom

Μετά τη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής στο camp της Μόριας, με αποτέλεσμα τον θάνατο μιας μητέρας και του βρέφους της, πολλά γράφτηκαν και ειπώθηκαν τόσο από τον απλό κόσμο όσο και από πολιτικούς παράγοντες του τόπου. Μεταξύ αυτών, θέση πήρε και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με ένα tweet που σχολιάστηκε και κοινοποιήθηκε πολύ...

«Πριν μερικές ώρες ο Ερντογάν έκανε δήλωση, ότι όποιος ξυπνά τον γίγαντα θα υποστεί τις συνέπειες. Λίγες ώρες μετά καιγόταν η Μόρια», ήταν το μήνυμα που δημοσίευσε στο Twitter ο βουλευτής της ΝΔ. 

Κάποιοι χρήστες των social media σχολίασαν ότι με τη συγκεκριμένη ανάρτηση ο κ. Μπογδάνος «βλέπει» Τούρκους πράκτορες πίσω από τη φωτιά, οι οποίοι έφτασαν στο νησί και έκαναν ό,τι έκαναν με εντολές Ερντογάν. 

Ο ίδιος ο βουλευτής, απαντώντας σε ένα από αυτά τα σχόλια, ανέφερε ότι «δεν επιχειρείται τέτοια σύνδεση των δύο» και ότι «σαφώς θέτει ερωτήματα για το ρόλο της Τουρκίας στην κατακόρυφη αύξηση των ροών από την εκλογή της ΝΔ και μετά». 

T

Πάντως, το εν λόγω tweet δεν υπάρχει πια στο προφίλ του βουλευτή, παρά μόνο ως retweet σε απάντηση κάποιων που σχολιάζουν το πρωτότυπο. 

πρόσφυγεςΚωνσταντίνος ΜπογδάνοςΜόρια