Βελόπουλος: «Σχέδιο εισβολής Ερντογάν - Να πάνε οι μετανάστες σε ακατοίκητα νησιά»
NewsroomΓια «πραγματική εισβολή» μεταναστών, η οποία είναι σχέδιο του Ερντογάν, έκανε λόγο ο πρόεδρος του κόμματος «Ελληνική Λύση» Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στην «Ωρα Ελλάδος 7:00» και αναφερόμενος στο Προσφυγικό.
Παράλληλα, προσπάθησε να δώσει και τον ορισμό των λέξεων «πρόσφυγας» και «μετανάστης». Σύμφωνα με τον Βελόπουλο, «ο Αφγανός δεν μπορεί να είναι μετανάστης. Μετανάστης, κατά την ελληνική γλώσσα, σημαίνει ότι έχω κάνει ένα αίτημα στο προξενείο, με δέχτηκε η χώρα αυτή και μεταναστεύω. Δεν μπαίνω από τα σύνορα παράνομα. Πρόσφυγας είναι αυτός που φεύγει από μια εμπόλεμη περιοχή και πάει στο πρώτο κράτος».
Όσον αφορά στη διαχείριση του ζητήματος, πρότεινε οι άνθρωποι αυτοί να μεταφερθούν σε ακατοίκητα νησιά, να κλείσουν όλες οι ΜΚΟ και να πηγαίνουν ισόβια οι δουλέμποροι.
- «Η Γαλλία σας αγαπά»: Τα μηνύματα στήριξης από Μακρόν και το δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο
- Ανατριχιαστικό βίντεο στο Εφετείο: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ σπρώχνει κοπέλα πάνω σε ζαρντινιέρα
- «Είναι τραγικό»: Πρέπει να πληρώνουν κάθε μήνα για να είναι φυλακή ο δράστης που πυροβόλησε την κόρη τους
- Σοκ στη Σκάλα Ωρωπού: Μπάζωσαν τη θάλασσα στην προστατευόμενη λιμνοθάλασσα Natura