Μητσοτάκης στο facebook: «Για μία ακόμη φορά, απεργούν οι λίγοι και ταλαιπωρούνται οι πολλοί»
Newsroom«Για μία ακόμη φορά απεργούν οι λίγοι και ταλαιπωρούνται οι πολλοί. Κι αυτό γιατί μερικοί επαγγελματίες του συνδικαλισμού αντιδρούν στη διαφάνεια» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook o πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και προσθέτει: «Επαγγελματίες συνδικαλιστές που έχουν χάσει την επαφή τους με τον κόσμο της εργασίας και που δεν αντιλαμβάνονται ότι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι επιθυμούν περισσότερη συμμετοχή και δημοκρατία στη λήψη αποφάσεων που τους αφορούν».
Ο πρωθυπουργός επισημαίνει ότι η κυβέρνηση νομοθετεί έτσι ώστε «τα σωματεία να είναι αντιπροσωπευτικά και να λογοδοτούν. Και οι πλειοψηφίες να είναι αυτές που θα αποφασίζουν για τη στάση των εργαζομένων, θεσπίζοντας, προαιρετικά, και τη δυνατότητα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας».
Τέλος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ανάρτησή του σημειώνει ότι «στέκεται στο πλευρό των εκατομμυρίων πολιτών που σήμερα δοκιμάζονται γιατί έτσι το θέλησε μια μειοψηφία» και συμπληρώνει: «Οι Έλληνες κουράστηκαν, πλέον, να δοκιμάζονται από πρακτικές περασμένων δεκαετιών. Είναι καιρός να πάμε μπροστά. Και θα πάμε!».
- Διήμερο «θρίλερ» στο Βερολίνο για την Ουκρανία - Γιατί απέχουμε αρκετά από την επίτευξη μίας συμφωνίας
- Συνελήφθη ο γιος του Ρομπ Ράινερ για τη δολοφονία των γονιών του - Του επιβλήθηκε εγγύηση 4 εκατ. δολαρίων
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: Ζητάνε 9.500 ευρώ για ρευματοκλοπές... σε σπίτι ακατοίκητο εδώ και 2 χρόνια
- Ανεπιθύμητες κλήσεις: Πώς θα διεκδικήσετε αποζημίωση 10.000 ευρώ - Ποια η διαδικασία