Πολιτική|05.10.2019 22:07
Πιερρακάκης: Η Ελλάδα πρέπει να είναι πρωτοπόρος στην εποχή του 5G
Newsroom"Η Ελλάδα θα πρέπει να είναι πρωτοπόρος όχι ουραγός στη εποχή του 5G", ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, μιλώντας στο 12ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ.
"Το κράτος είναι ένα. Μόνον άπαξ- Μια φορά μόνο" ανέφερε ο κ. Πιερρακάκης και πρόσθεσε: "Η πρόσβαση στις επικοινωνίες είναι δημοκρατία... Η Ελλάδα θα προσπαθήσει να καταστεί πρωτοπόρος στην εποχή του 5G. Η αλλαγή που έρχεται θα είναι άμεση, γρήγορη και αποφασιστική. Μπροστά στην αλλαγή αυτή, δεν μπορεί η Ελλάδα να χάσει ξανά το τρένο. Η Ελλάδα πρέπει να είναι πρωτοπόρος και όχι ουραγός. Αυτή είναι η στιγμή μας. Η στιγμή μιας ολόκληρης γενιάς. Να ορθώσει το ανάστημά της και να ξαναχτίσει τον τόπο. Η ευθύνη είναι πάνω μας και το αποτέλεσμα στα χέρια μας".
Διαβάστε ακόμη
- Άμεση ανάλυση για ανασχηματισμό: Τα μηνύματα Μητσοτάκη από τις ευρείες αλλαγές και η επιχείρηση «καθαρά γαλάζια χέρια»
- Τραμπ: Σε λίγο θα μπορούμε να ανοίξουμε το Ορμούζ, να πάρουμε το πετρέλαιο και να κερδίσουμε μια περιουσία
- Παράνομη «φάρμα» στους Αμπελόκηπους: Τα κλουβιά, ο λαχανόκηπος και η τηλεοπτική εμφάνιση του γνωστού αρχιτέκτονα
- Καβγάς Σδούκου-Σκουρλέτη στον «αέρα» του OPEN: «Την υπόθεση ξεσκέπασε η ΝΔ» - «Κάνετε τα πάντα για να μας γυρίσετε στη χρεωκοπία»