Πολιτική|24.11.2018 12:40

Η απάντηση Αυτιά στο ειρωνικό σχόλιο του Αλέξη Τσίπρα (videos)

Newsroom

Απάντηση στις αναφορές που έκανε προς τον ίδιο έδωσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Γιώργος Αυτίας, στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίο από το βήμα της Βουλής, αναφορικά με το κόψιμο των συντάξεων, είχε διερωτηθεί ειρωνικά «που είναι ο φίλος μου ο Αυτιάς». Ο πρωθυπουργός είχε αναφέρει μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά: 

«Είχε κουραστεί υπολογίζοντας κάθε μέρα αριθμούς για το πόσο θα έχανε ο καθένας»

Η απάντηση του δημοσιογράφου ήρθε δυο μέρες μετά,  το πρωί του Σαββάτου (24/11), αναφέροντας «δεν υπάρχει τσιμουδιά. Στις 31/12/2017 έπρεπε να δώσετε τα στοιχεία του επανυπολογισμού».

Ο δημοσιογράφος σχολίασε ταυτόχρονα «εσείς ψηφίζατε, κι εμείς δείχναμε. Άλλοι ψηφίζουν και άλλοι κόβουν, που... δεν κόβουν στο τέλος».

«Την προηγούμενη Κυριακή, μια εβδομάδα ακριβώς, πριν ανέβει στο βήμα ο πρωθυπουργός στη Βουλή, δείχναμε τους κερδισμένους»

«Άρα όχι τσιμουδιά. Εσείς ψηφίζατε, κι εμείς δείχναμε τις μειώσεις. Στις 31/12/2017 έπρεπε να δώσετε τα στοιχεία του επανυπολογισμού. Το έλεγε ο Νόμος. Δεν τα δώσατε. Τα δώσαμε εμείς. Μεγάλες ευχαριστίες που η δικιά σας φωνή έφτασε στη Βουλή. Χαίρομαι που μαζί με την κοινωνία φωνάξαμε και πήρατε πίσω αυτές τις μειώσεις», σημείωσε χαρακτηριστικά. 

«Το Ασφαλιστικό κύριε πρωθυπουργέ, αξιότιμε αρχηγέ της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αρχηγοί των κομμάτων, βουλευτές, είναι ένα τεράστιο εθνικό θέμα. Ελάτε, όλοι μαζί με την κοινωνία να βρούμε μια άκρη πριν να είναι αργά», κατέληξε. 

Αλέξης ΤσίπραςΓιώργος Αυτιάς