Πολιτική|07.10.2019 18:45

Ο Μπογδάνος, ο διαδηλωτής, το ΚΚΕ, o «χαφιές» και ο... Πλουμπίδης (pics)

Newsroom

Η επίθεση διαδηλωτή κατά αστυνομικού των ΜΑΤ, το πρωί του Σαββάτου - κατά τη διάρκεια διαδήλωσης για την επίσκεψη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Μάικ Πομπέο - προκάλεσε σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Μπογδάνο και το ΚΚΕ. Όλα ξεκίνησαν όταν ο γαλάζιος βουλευτής μέσω του λογαριασμού του στο Facebook αποκάλυψε τα στοιχεία του διαδηλωτή και πρόσθεσε πως επρόκειτο για μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Θήβας. Ο Περισσός λίγη ώρα μετά έσπευσε να απαντήσει κάνοντας λόγο για χαφιεδίστικου τύπο δημοσίευση».

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ αναφέρει τα εξής:

«Από πού, αλήθεια, αντλεί αυτά τα στοιχεία και με ποιο δικαίωμα τα εκτοξεύει δημόσια, στοχοποιώντας, με τρόπο απαράδεκτο και παράνομο, πρόσωπα και παραβιάζοντας ακόμα και αυτήν την αστική νομοθεσία που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα;». Αφού η κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και τα μέσα ενημέρωσης του συστήματος, δεν μπόρεσαν να αποσιωπήσουν τη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και που παρά την προσπάθεια καταστολής, αυτή κατέληξε στην αμερικάνικη πρεσβεία, τώρα επιδίδονται στη συκοφάντηση και το χαφιεδισμό. 

Παλιά τους τέχνη κόσκινο. Λογαριάζουν, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο, τους εργαζόμενους, που απαιτούν η χώρα μας να μη μετατραπεί σε πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή εμπλέκοντας το λαό μας σε μεγάλους κινδύνους». O βουλευτής αμέσως μετά την ανακοίνωση του ΚΚΕ επανήλθε ξανά μέσω του Facebook. Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος διερωτήθηκε εάν ο Περισσός διαψεύδει, καταδικάζει, επικροτεί τη συγκεκριμένη επίθεση.

Το τελευταίο επεισόδιο στην κόντρα του με το Κομμουνιστικό Κόμμα περιέχει μέχρι και το ηγετικό στέλεχος του ΚΚΕ τις δεκαετίες του 30 και του 40 Νίκου Πλουμπίδη.

«Όταν στο ΚΚΕ χρησιμοποιούν τη λέξη «χαφιές», ο νους πηγαίνει στον Νίκο Πλουμπίδη, τον αθώο σύντροφο που το κόμμα παρέδωσε έτοιμο προς εκτέλεση στο κράτος της δεξιάς για λόγους κομμουνιστικής σκοπιμότητας» έγραψε στο Twitter.

Κωνσταντίνος ΜπογδάνοςΚΚΕ