Πολιτική|09.10.2019 16:26

Καμίνης: Σύσσωμη η Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ ψήφισε την παραπομπή Παπαγγελόπουλου

Newsroom

Θέση για τις διαρροές στη χθεσινή ψηφοφορία για την παραπομπή του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου σε προανακριτική επιτροπή πήρε ο βουλευτής Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Καμίνης. 

«Σύσσωμη η Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής ψήφισε υπέρ της παραπομπής του κ. Παπαγγελόπουλου. Η προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να μας κάνει να ξεχάσουμε το παρελθόν του κ. Παπαγγελόπουλου είναι καταγέλαστη. Ο ίδιος, άλλωστε, αναφέρθηκε εκτενώς χθες σε εξυπηρετήσεις που έχει κάνει κατά κόρον στο παρελθόν που φθάνουν μέχρι την υπόθεση της Mayo» ανέφερε ο κ. Καμίνης. Προσέθεσε ακόμη ότι, «εκτός από τον "Ρασπούτιν", έχουμε και επίδοξους γαλάζιους "Μινχάουζεν" στην υπόθεση Novartis».

Ο κ. Καμίνης τόνισε ότι, «δυστυχώς, με απόλυτη ευθύνη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, η χθεσινή κορυφαία διαδικασία στη Βουλή εξελίχθηκε σε κωμωδία. Ο μισός θίασος κρύφτηκε στην κουίντα, ο άλλος μισός, με προεξάρχοντα τον κ. Παπαγγελόπουλο, θεώρησε σκόπιμο να διανθίσει τη διαδικασία με σχόλια για τα φυσικά προσόντα του "Ρασπούτιν". Αυτή είναι η σοβαρότητα με την οποία προσεγγίζουν ένα τεράστιο πολιτικό και ηθικό σκάνδαλο που έχει βλάψει τον ελληνικό λαό και έχει σπιλώσει με αναίσχυντο τρόπο μέλη της παράταξής μας».

Δημήτρης ΠαπαγγελόπουλοςΓιώργος ΚαμίνηςΚΙΝΑΛπροανακριτική