Σύσκεψη στο Μαξίμου για τις συναντήσεις Μητσοτάκη με πολιτικούς αρχηγούς
Σπύρος ΜουρελάτοςΣτο Μαξίμου συναντήθηκαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους υπουργούς Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο και Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, παρουσία του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των συναντήσεων με τους πολιτικούς αρχηγούς που θα γίνουν αύριο Παρασκευή 11 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ethnos.gr, αναμέσα στα θέματα που εξετάστηκαν ήταν και αυτό της ψήφου των αποδήμων όπου και η κυβέρνηση θα θέσει ως κόκκινη γραμμή την ισοτιμία της ψήφου και δεν πρόκειται να υπαναχωρήσει.
Η πρώτη συνάντηση θα γίνει με τον Αλέξη Τσίπρα και η Κουμουνδούρου θέτει ως βάση συζήτησης την πρόταση της επιτροπής Σοφών, που υιοθέτησε, άλλωστε, και ο ΣΥΡΙΖΑ, απορρίπτοντας εκ των προτέρων το κυβερνητικό σχέδιο για την ψήφο των αποδήμων, που, όπως εκτιμά, στοχεύει στη νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος. Θα ακολουθήσει η συνάντηση με τη Φώφη Γεννηματά.
- Αγγελική Νικολούλη στο ethnos.gr: «Αν άφηνα τον φόβο να με σταματήσει, τότε θα είχε νικήσει το σκοτάδι»
- Το Ισραήλ σφυροκοπά τον Λίβανο: Πάνω από 290 οι νεκροί - Το Ιράν απειλεί χώρες με αμερικανικές βάσεις
- Ράλι ανόδου στις τιμές πετρελαίου: Σε τροχιά ιστορικού υψηλού λόγω του πολέμου στο Ιράν - Τι εκτιμούν οι αναλυτές
- Aσημένιος o Λευτέρης Πετρούνιας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης