Προανακριτική Novartis: Αυτοί θα «εξετάσουν» τον Παπαγγελόπουλο από ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ
NewsroomΤους δέκα τέσσερις βουλευτές της που θα μετέχουν στην Προανακριτική Επιτροπή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, έδωσε η Νέα Δημοκρατία, έπειτα από την ψηφοφορία στη Βουλή, η οποία αποφάσισε την παραπομπή του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης.
Πρόκειται για τους Παναγή Καππάτο, Κώστα Καραγκούνη, Σταύρο Κελέτση, Κώστα Κυρανάκη, Στάθη Κωνσταντινίδη, Γιώργο Κώτσηρα, Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, Δημήτρη Μαρκόπουλο, Γιάννη Μπούγα, Ανδρέα Νικολόπουλο, Κατερίνα Παπακώστα Παλιούρα, Θανάση Πλεύρη, Ζωή Ράπτη και Βασίλη Υψηλάντη.
Από τον ΣΥΡΙΖΑ, οι αντίστοιχοι είναι οι Δώρα Αυγέρη, Γιάννης Γκιόλας, Θεόφιλος Ξανθόπουλος, Σπύρος Λάππας, Παύλος Πολάκης, Γιάννης Ραγκούσης και Δημήτρης Τζανακόπουλος.
Δεν έχουν γίνει ακόμη, γνωστά τα ονόματα των βουλευτών του ΚΙΝΑΛ, καθώς κι εκείνου από ΚΚΕ και Ελληνική Λύση.
Το ΜέΡΑ 25 του Γιάνη Βαρουφάκη δεν συμμετέχει στις εργασίες της Προανακριτικής Επιτροπής.
- Πώς φτάσαμε στις συλλήψεις για τη Marfin 16 χρόνια μετά - Το ανώνυμο email και οι φωτογραφίες
- Τα δημοσκοπικά καμπανάκια για κυβέρνηση και αντιπολίτευση - Τι προβληματίζει τα κομματικά επιτελεία
- «Είμαι ο πιο άτυχος άνθρωπος»: Κέρδισε 14 εκατ. ευρώ στο Λόττο αλλά υπάλληλος πέταξε το δελτίο της στα σκουπίδια
- Εσύ ήξερες ότι το χρυσόψαρο σού κόβει το WiFi; Τα πιο περίεργα πράγματα που εμποδίζουν τη σύνδεσή σου