Πολιτική|11.10.2019 11:46

Τσίπρας σε Μητσοτάκη στο Μαξίμου: «Βλέπω, έκανες αλλαγές...!»

Newsroom

Συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς έχει ξεκινήσει από το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με βασικό θέμα στην ατζέντα τη διευκόλυνση της ψήφου των εκτός επικρατείας εκλογέων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχθηκε τον Αλέξη Τσίπρα και η πρώτη επαφή μεταξύ των δύο ανδρών έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με τον Τσίπρα να έχει και όρεξη για... πλακίτσα. «Έκανες αλλαγές βλέπω», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Μητσοτάκη να ανταπαντά «μικρές αλλαγές» και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταλήγει στο ίδιο κλίμα «ξεκίνησες τις μεταρρυθμίσεις...»

Θεωρείται δεδομένο πάντως, πως στις επαφές θα τεθούν και ζητήματα της επικαιρότητας όπως το προσφυγικό -  μεταναστευτικό, αλλά και η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο και την Κύπρο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται όπως προαναφέραμε η συνάντηση με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς, Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθεί η πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, ενώ στις 12:15, ο Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, Δημήτρη Κουτσούμπα, στις 16:00, με τον πρόεδρο του κόμματος Ελληνική Λύση, Κυριάκο Βελόπουλο, στις 16:45, και τέλος με τον γραμματέα του κόμματος ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη, στις 17:30.

ψήφος αποδήμωνΑλέξης ΤσίπραςΚυριάκος Μητσοτάκης