Πολιτική|16.10.2019 17:03
Βελόπουλος: Ποιον κορυφαίο αθλητή πρότεινε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας
NewsroomΤον κορυφαίο αθλητή Λευτέρη Πετρούνια πρότεινε για την Προεδρία της Δημοκρατίας ο Κυριάκος Βελόπουλος. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης μίλησε στον ΣΚΑΙ και είπε πως «σήμερα το πρωί είδα ένα νεαρό παιδάκι με ελληνική ψυχή που βγήκε στο αεροδρόμιο με τραυματισμό 12-13 μηνών, που το ξέρει όλος ο κόσμος, που διέπρεψε».
Παράλληλα επεσήμανε πως θα ήθελε ένα τέτοιο πρόσωπο για την προεδρία της Δημοκρατίας. Όταν ρωτήθηκε εάν θα ήθελε να δει σε αυτή τη θέση τον MVP του ΝΒΑ Γιάννη Αντετοκούνμπο απάντησε ότι δεν αγωνίζεται με την ελληνική σημαία.
Διαβάστε ακόμη
- Ραγδαίες εξελίξεις: Βρέθηκαν ίχνη αίματος της Σταυρούλας Λεβεντάκη στο όχημα του ενοικιαστή της
- Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων: 1 στους 70 παγκοσμίως έχει αναγκαστεί να φύγει - Γιατί η ανθρωπιστική βοήθεια δεν αρκεί πια
- Τέλος χρόνου για την παλιά ταυτότητα: Τι ισχύει μετά τις 3 Αυγούστου για όσους δεν έχουν βγάλει νέα
- Το καλύτερο τηγανιτό κοτόπουλο γίνεται σε λάδι... 66 χρόνων: Εσύ θα έτρωγες από αυτό το εστιατόριο;