Κυριάκος Μητσοτάκης: Με ποιους ηγέτες συναντήθηκε στο περιθώριο της συνόδου του ΕΛΚ
NewsroomΣύμφωνα με ενημέρωση του Μεγάρου Μαξίμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πέραν των συγχαρητηρίων για την εκλογή του και την εικόνα της Ελλάδας τους τελευταίους τρεις μήνες, κατά τις συναντήσεις που είχε στο περιθώριο της συνεδρίασης του ΕΛΚ (λίγο πριν από τη Σύνοδο Κορυφής) στις Βρυξέλλες είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους ηγέτες του ΕΛΚ τη στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης απέναντι στην Τουρκία, τις εξελίξεις για το Brexit και το φλέγον ζήτημα του Μεταναστευτικού - Προσφυγικού.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε σύντομη συνομιλία με τη νέα πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, τον πρόεδρο του Λαϊκού Κόμματος της Ισπανίας, Πάμπλο Κασάδο, και τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΕΛΚ, Μάνφρεντ Βέμπερ, ενώ είχε συναντήσεις με τον πρωθυπουργό της Ιρλανδίας, Λίο Βαράντκαρ, και τον πρόεδρο του ΕΛΚ, Ζοζέφ Ντολ.
- «Οι αρχαιότεροι μηχανικοί της φύσης»: Πώς τα θαλάσσια σφουγγάρια θα μπορούσαν να καθαρίσουν τα λιμάνια
- Τίτλοι τέλους στην εφαρμογή Safe Bus - Οδηγοί της ΟΣΥ μετακινούνται μέχρι και στη Γραμματεία του πρωθυπουργού
- Το κρίσιμο όριο του 25%, οι πιθανέςε συνεργασίες του Σαμαρά και ο Ανδρουλάκης που βάζει στο κάδρο και τον Τσίπρα
- «Μονομαχία» με στόχο τη συσπείρωση δεξιών ψηφοφόρων: Πώς θα αντιμετωπίσει η κυβέρνηση το pressing - Τι θα κάνει ο Σαμαράς