Πολιτική|22.10.2019 14:15

Θεσσαλονίκη: Μακεδονικά σήματα, μετρό, ΟΑΣΘ και ΔΕΘ στην ατζέντα Μητσοτάκη

Newsroom

Μακεδονικά σήματα, Μετρό, Εγνατία Οδός, ΟΑΣΘ, ανάπλαση της ΔΕΘ,  δημιουργία τεχνολογικού πάρκου Thess-INTEC περιλαμβάνει η ατζέντα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος θα έχει διαδοχικές συναντήσεις στο Διοικητήριο με παραγωγικούς φορείς. 

Μεταξύ άλλων, το κατώφλι του υφυπουργείου Μακεδονίας Θράκης θα περάσουν ο πρόεδρος της ΔΕΘ Τάσος Τζήκας, ο πρόεδρος της Εγνατίας Οδού Γιώργος Κωνσταντόπουλος και ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Νίκος Ταχιάος. Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν στη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Μεταφορών και υποδομών Κώστας Καραμανλής, ο υπουργός παρά τω πρωθυπουργό Άκης Σκέρτσος και ο γενικός γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης. 

Το απόγευμα ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Mπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης. Στις 20:00, ο Πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει Ομιλία στο επίσημο δείπνο της φετινής διοργάνωσης του «Συμποσίου της Θεσσαλονίκης» με τίτλο «Governing at a time of ungovernability», στο ξενοδοχείο Hyatt. Όπως είπε νωρίτερα στους δημοσιογράφους ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, ο κ. Μητσοτάκης επισκέπτεται την πόλη προκειμένου να εποπτεύσει την πορεία υλοποίησης όσων εξήγγειλε από το βήμα των εγκαινίων της 84ης ΔΕΘ.

μετρόΚυριάκος ΜητσοτάκηςΔΕΘΥΜΑΘ