ΣΥΡΙΖΑ: «Αντί για ελαφρύνσεις στη μεσαία τάξη, ο κ. Μητσοτάκης φέρνει επιβαρύνσεις»
Newsroom«Μετά την επιβεβαίωση ότι ο θησαυρός των ελαφρύνσεων που έταζε ο κ. Μητσοτάκης στα χαμηλά και μεσαία στρώματα ήταν άνθρακες, έρχονται και οι επιβαρύνσεις», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Στην ανακοίνωση της η Κουμουνδούρου τονίζει ότι «χιλιάδες νοικοκυριά, με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, θα βρεθούν αντιμέτωπα με επιπλέον φορολογικές επιβαρύνσεις 22%, αφού η υποχρέωση συγκέντρωσης του 30% του εισοδήματός τους σε ηλεκτρονικές αποδείξεις θα είναι άπιαστο όνειρο».
«Με λίγα λόγια», σχολιάζει, «η κυβέρνηση καταργεί από την πίσω πόρτα το αφορολόγητο που κατάφερε να διατηρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό, δεν το λέει μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, το λένε και "Τα Νέα" που φίλα προσκείμενα στην αξιωματική αντιπολίτευση δεν τα λες». «Είμαστε σίγουροι», δηλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ. «ότι ο κ. Μητσοτάκης, που κέρδισε τις εκλογές με σημαία τις δήθεν ελαφρύνσεις για τη μεσαία τάξη, θα είναι πολύ ευρηματικός στις δικαιολογίες για τη νέα του απάτη».
- Μπορεί να επιτευχθεί νέα συνθήκη για τον έλεγχο των πυρηνικών; Τα δεδομένα μετά τη λήξη της New Start
- Η δέσμευση των λογαριασμών του Παναγόπουλου, ο μονόδρομος της «διαγραφής» του από το ΠΑΣΟΚ και οι σοκαριστικές μαρτυρίες των επιζώντων της Χίου
- Τρία χρόνια μετά τα Τέμπη ο ΟΣΕ ξεκινά έλεγχο στα καθίσματα των τρένων - Στο μικροσκόπιο η πυραντοχή
- Η διπλή στρατηγική της κυβέρνησης απέναντι στο ΠΑΣΟΚ - Σε ποια «δεξαμενή» στοχεύουν οι γαλάζιοι