ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης δεν είχε θάρρος να υποστηρίξει το «αναπτυξιακό νομοσχέδιο»
NewsroomΠηγές του ΣΥΡΙΖΑ, το βράδυ της Πέμπτης, και ενώ συνεχιζόταν η συζήτηση στη Βουλή για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο, σημείωναν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε τον κ. Γεωργιάδη, που νιώθει οικεία, να κάνει τη βρώμικη δουλειά.
Συγκεκριμένα, πηγές από την Κουμουνδούρου τόνισαν:
«Ο κ. Μητσοτάκης με την απουσία του επιβεβαίωσε ότι δεν είχε το θάρρος να έρθει στη Βουλή και να υπερασπιστεί το κατ’ ευφημισμό αναπτυξιακό νομοσχέδιο. Ποιος; Ο πρωθυπουργός που έταζε 4 χρόνια ανάπτυξη με τη σέσουλα.
Επιβεβαίωσε, δηλαδή, ότι άφησε τον κ. Γεωργιάδη, που νιώθει οικεία, να κάνει τη βρώμικη δουλειά, αφού τελικά το μόνο που είχε το νομοσχέδιο ήταν μία συρραφή από ρουσφέτια σε χορηγούς της ΝΔ και την κατάργηση όλων των δικαιωμάτων των εργαζομένων κατ’ εντολή του ΣΕΒ.
Αλλά επιβεβαίωσε και ότι δεν τόλμησε να έρθει στη Βουλή για να μην τοποθετηθεί για τις αθλιότητες του υπουργού του», σημείωσαν οι ίδιες πηγές.
Νωρίτερα, άγρια κόντρα με βαριές εκφράσεις ξέσπασε μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του αναπτυξιακού πολυνομοσχεδίου.
- Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
- Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
- Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
- Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!