Συνάντηση Μητσοτάκη - Ζάεφ στις 14 Νοεμβρίου
NewsroomΜε τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, και τον Βούλγαρο πρωθυπουργό, Μπόικο Μπορίσοφ, θα συναντηθεί στις 14 Νοεμβρίου στο περιθώριο της διάσκεψης Thessaloniki Summit 2019 ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση που θα έχει ο κ. Μητσοτάκης με τον Σκοπιανό ομόλογό του μετά το γαλλικό μπλόκο που υπήρξε στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Βόρειας Μακεδονία στην Ευρωπαϊκή Ενωση.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στις εργασίες της διάσκεψης Thessaloniki Summit 2019, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος. Στο περιθώριο της διάσκεψης, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει διμερείς συναντήσεις με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ και τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ.
- Κασσάνδρα Χαλκιδικής: Ο εφιάλτης της λειψυδρίας, το αλλόκοτο νυχτερινό πότισμα και οι άδειες δεξαμενές
- Axios: Ο Τραμπ σκέφτεται νέα μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση κατά του Ιράν -«Δεν έχουν υποστεί αρκετό πόνο»
- Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου: Η στιγμή που ο 28χρονος βγαίνει από το γραφείο του ποινικολόγου
- Έγκλημα στη Σύρο: Από μαχαιριά στην πλάτη ο θάνατος της 42χρονης - «Πήγε να μας ληστέψει» λένε οι κατηγορούμενοι