ΝΔ: Η «χαλαρή» σύσκεψη της Κ.O. σε ξενοδοχείο στο Καβούρι (pics)
NewsroomΟ πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συγκάλεσε την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ σε μία διαφορετική «χαλαρή» συνεδρίαση σε ξενοδοχείο στο Καβούρι.
Στόχος του Kυριάκου Μητσοτάκη είναι η σύσφιξη των σχέσεων της κυβέρνησης με τους βουλευτές, προκειμένου να μην αισθάνονται οι τελευταίοι μακριά από τις αποφάσεις που λαμβάνονται στο Μέγαρο Μαξίμου. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αναμένεται να συζητηθούν όλα τα θέματα της επικαιρότητας, ενώ το προσφυγικό και η προανακριτική για τη Novartis θα είναι ψηλά στην ατζέντα.
Ακόμη, κατά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναμένεται να συζητηθούν οι φορολογικές ελαφρύνσεις, έτσι ώστε οι βουλευτές να μπορούν να εξηγήσουν με λεπτομέρειες στις τοπικές κοινωνίες τις αλλαγές, αλλά και το ζήτημα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Δείτε φωτογραφίες από τις αφίξεις των στελεχών της ΝΔ
- «Ήταν σαν πολύ βαριά τροχαία, είναι περίεργο» - Οι μαρτυρίες νοσηλευτών για την πολύνεκρη τραγωδία στη Χίο
- Έφοδος στο γραφείο του ιδιοκτήτη του εργοστασίου «Βιολάντα» - Κατασχέθηκαν υπολογιστές και έγγραφα
- Τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία: Βρέφος 6 μηνών μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο
- Εξιτήριο για τη Σία Κοσιώνη - Η ανάρτηση Μπακογιάννη μέσα από τη ΜΕΘ