Ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή για την μείωση του ΕΝΦΙΑ
NewsroomΤην μείωση του ΕΝΦΙΑ θα ανακοινώσει μετά τις 11:00 στη Βουλή με ομιλία του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Υπενθυμίζεται ότι οι τροπολογίες για τον ΕΝΦΙΑ κατατέθηκαν στο νομοσχέδιο που ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή. Μόνο για το 2019 και για τα ακίνητα που η αξία τους δεν υπερβαίνει τα 60.000 ευρώ προβλέπεται μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% σύμφωνα με την τροπολογία που κατέθεσε το υπουργείο Οικονομικών στην Βουλή.
Να σημειωθεί ότι η τροπολογία αφορά την φορολόγηση κερδών από επιχειρηματική δραστηριότητα που αποκτούν νομικά πρόσωπα και νομικές οντότητες που τηρούν διπλογραφικά βιβλία, εξαιρουμένων των πιστωτικών ιδρυμάτων, καθώς και αναφερόμενοι υπόχρεοι του άρθρου 45 του νόμου 4172/2013 που τηρούν απλογραφικά στοιχεία.
«Ασανσέρ» στους φόρους ακινήτων - Οι τέσσερις αλλαγές που θα μας επηρεάσουν
- Τι συμβαίνει με τις «συνομιλίες» μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν - Τα μηνύματα Τραμπ και η σφοδρή αντίδραση της Τεχεράνης
- Ξέσπασμα Πλακιά κατά Μητσοτάκη - Φλωρίδη: Ντροπή, σήμερα μπάζωσαν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μας
- «Πηγάδι του Διαβόλου»: Ποιο είναι το μέρος όπου αγνοείται ο 34χρονος δύτης - Η τραγική ιστορία με τους Αμερικανούς στρατιώτες
- Συγκλονιστικό βίντεο: Προπονητής εμφανίστηκε αγκαλιά με τον γιο του που έχει σύνδρομο Down - «Λίγη αγάπη κάνει τη διαφορά»