Το Twitter τρολάρει τη Μιχαηλίδου για τα... συριακά πολεμοφόδια στην ΑΣΟΕΕ
NewsroomΛίγες μόνο μέρες μετά τη δήλωση περί «εθελοντισμού» στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και τον σάλο που ξέσπασε στα social media, η Δόμνα Μιχαηλίδου βρίσκεται εκ νέου στο στόχαστρο της κριτικής των χρηστών του Διαδικτύου. Αυτήν τη φορά λόγω της δήλωσης περί πολεμοφοδίων... Συρίας στην ΑΣΟΕΕ.
«Ως κάτοικος του κέντρου και ως πολίτης της χώρας αυτής, θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει έρευνα της Αστυνομίας μέσα σε έναν δημόσιο φορέα εκπαίδευσης και να βρίσκει τα πολεμοφόδια που βρήκε. Δηλαδή μου φαίνεται τρομερό ότι υπάρχει ακόμη και αντιπαράθεση πάνω στο ζήτημα αυτό. Δεν είναι δυνατόν κάποιος συμπολίτης μας να έχει πρόσβαση σε όπλα στα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας! Δηλαδή δεν μπορούμε να συζητούμε για αυτά τα πράγματα. Και μόνο ότι υπάρχουν αντιπαραθέσεις σε αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά η υφυπουργός Εργασίας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Flash.
Δείτε τα tweets:
- Το χρίσμα που έδωσε ο Μητσοτάκης στον Πιερρακάκη, η ευεργεσία στους 15 συλληφθέντες του ΟΠΕΚΕΠΕ επί Αυγενάκη και ο Χιλετζάκης που δεν ανανέωσε την κομματική του ιδιότητα
- Σίδνεϊ: Όλα όσα γνωρίζουμε για το μακελειό - Οι δράστες, τα εκρηκτικά και το νεαρότερο θύμα ηλικίας 10 ετών
- Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης στο αγροτικό - Ξεκινά κρίσιμη εβδομάδα
- Σοκ στο Χόλιγουντ: Νεκροί ο σκηνοθέτης Ρομπ Ράινερ και η σύζυγός του - Τους σκότωσε με μαχαίρι ο γιος τους