Πολιτική|15.11.2019 20:30

Μπακογιάννης κατά Ηλιόπουλου: Κυνηγάει φαντάσματα - Τέλος η ανθρωποφαγία

Newsroom

Επίθεση κατά του Νάσου Ηλιόπουλου εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο Κώστας Μπακογιάννης, με αφορμή τα όσα είπε ο Επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης» για την Ινέζ Λυκούδη. Ο δήμαρχος Αθηναίων τονίζει ότι «ο Νάσος Ηλιόπουλος κυνηγάει φαντάσματα» και προσθέτει ότι «η κα Λυκούδη «είχε την ευαισθησία να παραιτηθεί από ευθιξία, από τη θέση της εντεταλμένης Συμβούλου για το παιδί, για λόγους συμβολικούς».

Ακόμη υπογραμμίζει ότι «η κα Λυκούδη, εξελέγη στην θέση της προέδρου της «Αθηναϊκό Αέριο Α.Ε» με ψήφους εκπροσώπων και άλλων τεσσάρων δήμων, «αφού προηγουμένως είχε ψηφιστεί και από την παράταξη του κ. Ηλιόπουλου στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας».

«Τέλος τα φτηνά πολιτικά παιχνίδια και η ανθρωποφαγία. Η κυρία Λυκούδη δεν είναι Χρυσαυγίτισσα. Το αποδεικνύει η συνολική πορεία της στο Δήμο Αθηναίων και άλλωστε, αν ήταν, δεν θα βρισκόταν ποτέ στην παράταξή μας» προσθέτοντας: «Κύριε Ηλιόπουλε, πάρτε επιτέλους μία απόφαση. Ή θα συγκρουστούμε με τα πραγματικά προβλήματα της πόλης ή με φαντάσματα» καταλήγει ο δήμαρχος Αθηναίων.

Νωρίτερα ο Νάσος Ηλιόπουλος κατήγγειλε ότι ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης τοποθέτησε την κ. Λυκούδη στην έμμισθη θέση της Προέδρου της διαδημοτικής εταιρείας «Αθηναϊκό Αέριο Α.Ε». «Η επιλογή σας να την τοποθετήσετε εκ νέου σε θέση ευθύνης, συνεπάγεται ότι παρέχετε πολιτική κάλυψη στην κυρία Λυκούδη και τις ρατσιστικές της αντιλήψεις», ανέφερε ο κ. Ηλιόπουλος. Ακόμη υποστήριξε, ότι ο κ. Μπακογιάννης προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση προκειμένου να διατηρήσει τις εσωτερικές ισορροπίες εντός της παράταξής του.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Νάσου Ηλιόπουλου

Νάσος ΗλιόπουλοςΚώστας Μπακογιάννης