Δένδιας από Δυρράχιο: Είμαστε δίπλα στον αλβανικό λαό
NewsroomΟ υπουργός Eξωτερικών Νίκος Δένδιας μετέβη στο Δυρράχιο όπου παρακολούθησε, μαζί με τον Αλβανό Πρωθυπουργό Έντι Ράμα, προσπάθειες των συνεργείων διάσωσης να απεγκλωβίσουν ανθρώπους από τα ερείπια πολυκατοικίας που κατέρρευσε από τον καταστροφικό σεισμό.
Ακολούθως επισκεφτήκαν μαζί τραυματίες στο στάδιο της πόλης το οποίο έχει μετατραπεί σε προσωρινό νοσοκομείο.
Εν συνεχεία, ο υπουργός εξωτερικών αναχώρησε για τα Τίρανα όπου πρόκειται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Αλβανίας Ιλίρ Μέτα.
«Βρίσκομαι εδώ με την εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με δύο μονάδες ΕΚΑΜ για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τον φίλο αλβανικό λαό. Τα έχουμε περάσει, τα ξέρουμε, θα κάνουμε ο,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε. Είμαστε δίπλα στον αλβανικό λαό, στην κυβέρνησή του, για να προσφέρουμε ο,τι μπορούμε», δήλωσε ο κ. Δένδιας, έχοντας στο πλευρό του τον Αλβανό πρωθυπουργό Εντι Ράμα.
- Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
- Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
- Ανατροπή στη δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω, να μείνει μεταξύ μας»
- Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε