Πολιτική|04.12.2019 16:52

Μαξίμου: Λίγο πριν τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν ο Τσίπρας πετάει λάσπη

Newsroom

«Κίνηση πολιτικής ανωριμότητας» χαρακτηρίζουν την τοποθέτηση του Τσίπρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, «λίγες ώρες πριν από μια σημαντική για τα εθνικά μας συμφέροντα, συνάντηση του πρωθυπουργού, ο κ. Τσίπρας επέλεξε να πετάξει πάλι λάσπη».

Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν, λίγες ώρες πριν από μια σημαντική για τα εθνικά μας συμφέροντα, συνάντηση του πρωθυπουργού, ο κ. Τσίπρας επέλεξε να πετάξει πάλι λάσπη. Μόνον αυτό ξέρει να κάνει.

Υπενθυμίζεται ότι από το βήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε πυρά κατά της κυβέρνησης για το «μπρος-πίσω» με τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «η κυβέρνηση βρίσκεται σε βέρτιγκο» και την κάλεσε να συνέλθει, καθώς πρόκειται για χειρισμούς σε κρίσιμα εθνικά θέματα.

«Είναι εικόνα κυβέρνησης αυτή;» αναρωτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας για τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με «πάγωμα» των ΜΟΕ με την Τουρκία μία ημέρα πριν από τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν, που διαψεύσθηκαν λίγη ώρα αργότερα από άλλες πηγές που αρνήθηκαν ότι υπάρχει τέτοιο ζήτημα.

ΤουρκίαΚυριάκος ΜητσοτάκηςΑλέξης ΤσίπραςΜέγαρο Μαξίμουερντογαν