Πολιτική|05.12.2019 14:41

Γιάννης Παναγιωτούλιας: Δεν έχω υπογράψει για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ

Newsroom

Τις τελευταίες ώρες έχει δει το φως της δημοσιότητας ένα κείμενο από προσωπικότητες του ευρύτερου προοδευτικού χώρου - στην πλειονότητά τους προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ - που στηρίζουν την διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο πριν από λίγη ώρα ένα από τα πρόσωπα που εμφανίζονται στη συγκεκριμένη λίστα όχι μόνο δεν έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για να συμπεριληφθεί το όνομά του, αλλά όπως λέει δεν έχει υπογράψει τέτοιου είδους κείμενο. 

Πρόκειται για τον Γενικό Γραμματέα του δήμου Ελευσίνας Γιάννη Παναγιωτούλια ο οποίος μέσω του λογαριασμού του στο Facebook αναφέρει ότι «σε διάφορα sites και εφημερίδες με τίτλο «Κάλεσμα στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για ένα νέο προοδευτικό μοντέλο διακυβέρνησης με 120 υπογραφές» υπάρχει και το όνομά μου (Παναγιωτούλιας Ιωάννης) ως ένας από 120 υπογράφοντες».

Ακόμη προσθέτει ότι «θα ήθελα να ενημερώσω πως δεν υπήρχε καμία συγκατάθεση από εμένα για να συμπεριληφθεί το ονοματεπώνυμό μου μου στη εν λόγω λίστα, ούτε έχω υπογράψει κανένα κείμενο που σχετίζεται με την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ». «Παρακαλούνται οι ανεύθυνο – υπεύθυνοι όπως σταματήσουν την εν γνώση τους διάδοση ψευδών γεγονότων και τους καλώ να αποκαταστήσουν αμέσως την αλήθεια, άλλως θα προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια» καταλήγει.

ΣΥΡΙΖΑΠΑΣΟΚΓιάννης Παναγιωτούλιας