Πολιτική|10.12.2019 13:48

Κυριάκος Κυριάκος: «Είμαστε η παιδική χαρά της Φώφης Γεννηματά» (pic)

Newsroom

Χθες Δευτέρα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία του ΚΙΝΑΛ στη Βουλή υπό την προεδρία της Φώφης Γεννηματά και σε αυτή συμμετείχαν ο γραμματέας Επικοινωνίας του κόμματος Κυριάκος Κυριάκος, ο εκπρόσωπος Τύπου του Παύλος Χρηστίδης, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου Παναγιώτης Βλάχος, ο γραμματέας Οργανωτικού Στέφανος Παραστατίδης, ο διευθυντής της Κ.Ο Δημήτρης Μάντζος, ο εκπρόσωπος Κοινοβουλευτικού Έργου Σπύρος Καρανικόλας και ο συντονιστής οργανώσεων εργαζομένων Χρήστος Ασπιώτης. 

Μάλιστα ο Κυριάκος Κυριάκος ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στο Facebook σχολιάζοντας με χιούμορ τις ηλικίες των παρευρισκόμενων λέγοντας ότι «είμαστε η παιδική χαρά της Φώφης Γεννηματά». 

«Η παιδική χαρά της Fofi Gennimata μας λένε. Ε κι εμείς περιμέναμε να φύγουν ο Μανώλης Χριστοδουλάκης κι η Ζέφη Δημαδάμα για να ανέβει ο μέσος όρος ηλικίας! Ο... βενιαμίν Stefanos Parastatidis είχε την ιδέα μετά τη σύσκεψή μας στη Βουλή. Παύλος Χρηστίδης, Dimitris Mantzos (χωρίς -ι), Σπύρος Καρανικόλας, Panagiotis Vlachos και Christos Aspiotis ποζάρουν και μόνος συνεχίζει τη σύσκεψη ο Δημήτρης Οικονόμου αγορεύοντας. Από τα ωραία της πολιτικής είναι οι παρέες που σμιλεύονται...», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κυριάκος ΚυριάκοςΚΙΝΑΛΦώφη Γεννηματά