Πολιτική|12.12.2019 17:25

Ο Μπαλάφας, η Κασιμάτη, η Παόλα και το «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» (vid)

Newsroom

Ο Γιάννης Μπαλάφας, το πρωί της Πέμπτης ήταν καλεσμένος σε πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΪ. Αν και κλήθηκε να σχολιάσει το σχόλιο της Νίνας Κασιμάτη «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι», δεν πήρε ξεκάθαρη θέση για το εάν θα έπρεπε να ανακαλέσει τη δήλωσή της.

Στην αρχή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε πως «το σύνθημα ‘’μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι’’ δεν με εκφράζει, καθαρά πράγματα. Κι αν κάνω μια κριτική στην απρόκλητη βία των αστυνομικών δυνάμεων τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο ε μπαχαλάκηδες, αλλά και σε γιατρούς, όπως χθες, έξω από το Ζάππειο αλλά δεν είναι κύρια ευθύνη των αστυνομικών. Είναι κύρια ευθύνη της πολιτική ηγεσίας, η οποία δίνει τον τόνο – την κατεύθυνση ”βαράτε”».

Στη συνέχεια ο κ. Μπαλάφας θυμήθηκε και ένα άλλο σύνθημα το οποίο και είπε. «Τα… τέτοια της Πάολα δεν είναι από σιλικόνη  ‘’μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι’’». Το παραπάνω σχόλιο είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν άφωνοι οι δημοσιογράφοι.

ΝΔ: Στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν διαγωνισμό γελοιότητας

«Ο κ. Μπαλάφας χειριζόταν το Μεταναστευτικό. Υφυπουργός από σιλικόνη! Στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν διαγωνισμό γελοιότητας. Και πολιτική από σιλικόνη» σχολιάζουν κύκλοι της ΝΔ.

Γιάννης ΜπαλάφαςεπεισόδιααστυνομίαΝίνα Κασιμάτη