Πολιτική|14.12.2019 22:31
Ο Σημίτης «αδειάζει» την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» για το «Για όλα φταίει ο Καραμανλής»
NewsroomΜε μια λιτή ανακοίνωση ο Kώστας Σημίτης «αδειάζει» την εφημερίδα «Τα NEA» για την ερμηνεία που έδωσε στο επίμαχο άρθρο που δημοσιεύτηκε σήμερα 14/12.
Σύμφωνα με τον πρώην πρωθυπουργό, ο τίτλος που αντικατοπτρίζει απόλυτα το άρθρο του είναι «Μια επιτυχία που δεν ολοκληρώθηκε», αναφερόμενος στη συμφωνία του Ελσίνκι, και δηλώνει πως ο τίτλος «Για όλα φταίει ο Καραμανλής», που δημοσιεύεται στο πρωτοσέλιδο των «NEΩΝ» δεν αποτελεί προσωπική του τοποθέτηση.
Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Σημίτη:
«Το σημερινό άρθρο μου στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" έχει τίτλο «μια επιτυχία που δεν ολοκληρώθηκε» και αναφέρεται στη συμφωνία του Ελσίνκι.
Προσωπικοί χαρακτηρισμοί για πολιτικούς, όπως εκείνος που αναφέρεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, μου ήταν πάντα ξένοι».
Διαβάστε ακόμη
- Όσα ισχυρίζονται οι γιατροί για τον θάνατο του Μαζωνάκη: «Ήμουν σε πανικό» - «Είχα πάει για φαγητό»
- Προσπάθησαν να φτιάξουν βιολογικά όπλα και βαλλιστικούς πυραύλους μέσω AI - Η έκθεση της Anthropic
- Αγιασμός με... ψύλλους: Τσίμπησαν μαθητές δημοτικού και δασκάλους - Μπήκε λουκέτο μέχρι νεωτέρας
- «Μια Ελλάδα Παρέα» στο OPEN: Μαλέσκου, Ζαρίφη, Βουράκης, Μαλλιαρός θέλουν να φέρουν στην τηλεόραση όσα μας κάνουν να χαμογελάμε