Πολιτική|18.12.2019 15:52
ΕΝΦΙΑ: Νέα μείωση 8% για το 2020 ανακοινώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
NewsroomΤη μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 8%, τη μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης ανάλογα με τον δημοσιονομικό χώρο, καθώς και τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών πρόκειται να ανακοινώσει το βράδυ της Τετάρτης από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Έτσι λοιπόν η μείωση του ΕΝΦΙΑ θα εμφανιστεί στα εκκαθαριστικά τον ερχόμενο Αύγουστο.
Επίσης πρέπει να επισημανθεί ότι τόσο η μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης όσο και η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών ήταν ανάμεσα στις προεκλογικές δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας. Σημειώνεται πως από χθες Τρίτη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά τη διάρκεια του briefing είχε τονίσει ότι ο πρωθυπουργός στην ομιλία του λίγο πριν την ψήφιση του προϋπολογισμού θα αναφερθεί και σε θετικά μέτρα.
Διαβάστε ακόμη
- Ανεξέλεγκτα τα μέτωπα στη Δυτική Αττική: Εκκενώνονται περιοχές - Τιτάνια μάχη πυροσβεστών και εθελοντών - Live ενημέρωση
- Κυψέλη: Χωρίς αποτυπώματα και DNA η βαλίτσα όπου βρέθηκε η 38χρονη - Ο «Μάρκος» που ψάχνει η ΕΛΑΣ
- Επέζησε μετά τον αποκεφαλισμό του και έκανε πλούσιους τους… γονείς του – Η απίθανη ιστορία του Μάικ από το Κολοράντο
- Οι ομάδες που καθορίζουν τη νέα Euroleague: Τα φαβορί, οι αντεπιθέσεις και οι μεγάλες εκπλήξεις