Πολιτική|25.12.2019 18:12
Στην Κάσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Η φωτογραφία από το ελικόπτερο
NewsroomΣτην Κάσο μεταβαίνει την Τετάρτη, ανήμερα των Χριστουγέννων, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το ακριτικό φυλάκιο, θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία, θα συναντηθεί με τον δήμαρχο του νησιού και θα συνομιλήσει με τους κατοίκους.
Το απόγευμα, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Μέτσοβο, την πατρίδα του Ευάγγελου Αβέρωφ, όπου θα παραμείνει έως την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου. Ο πρωθυπουργός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία μέσα από το ελικόπτερο και έγραψε: «Πετώντας με ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού, πάνω από το Αιγαίο, με προορισμό την Κάσο! Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά».
Διαβάστε ακόμη
- ΕΟΠΥΥ: Πώς θα χτυπάει τις απάτες με ηλεκτρονικά μέσα και ΑΙ
- Εξετάσεις οδήγησης: Κάμερες εξαγγέλλει (ξανά) το υπουργείο - Νέα πλατφόρμα καταγγελιών για το «λάδωμα»
- Το σπίτι του στίβου γίνεται μεζονέτες: Ο Άγιος Κοσμάς σε αντιπαροχή και ο βασιλιάς των σπορ χωρίς έδρα σε όλη την Αττική
- Τέσσερα μηνύματα από τον Μητσοτάκη στο συνέδριο της ΝΔ: Τι είπε για τις εκλογές και τα διλήμματα της κάλπης