Πολιτική|27.12.2019 17:47

O Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι διακοπές στο βουνό

Newsroom

Το φως της δημοσιότητας είδαν φωτογραφίες από τις διακοπές του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός από το απόγευμα της Τετάρτης βρέθηκε οικογενειακώς στο Ανήλιο Μετσόβου όπου και θα παραμείνει μέχρι και την Κυριακή. Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία είναι ο ίδιος η γυναίκα του Μαρέβα και τα τρία τους παιδιά. Ακόμη συνόδευε τη λεζάντα με τη φράση «Γιορτές σημαίνει οικογένεια. Χρόνια πολλά».

T

Η παραμονή του εκεί θεωρείται κομβική καθώς θα έχει την ευκαιρία να καταλήξει στο όνομα του εκλεκτού για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Το τελευταίο διάστημα έχουν ακουστεί ουκ ολίγα ονόματα που φέρονται να βρίσκονται στο πρωθυπουργικό μπλοκάκι, ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η έκπληξη της τελευταίας στιγμής που θα έχει να κάνει με κάποιο όνομα που δεν έχει ακουστεί. Όπως όλα δείχνουν η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας θα γίνει είτε στα τέλη του Φεβρουαρίου, είτε στις αρχές Μαρτίου.

Πάντως η προεδρολογία άνοιξε για τα καλά τον Οκτώβριο από την Επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά. Η κ. Γεννηματά κατά την συνάντησή του στο Μέγαρο Μαξίμου, για την ψήφο των αποδήμων, τον είχε ρωτήσει εάν έχει σκεφτεί κάποιο όνομα για το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα. Τότε ο πρωθυπουργός της απάντησε ότι θα το πράξει στις γιορτές των Χριστουγεννων όταν και θα κάνει λίγες μέρες διακοπές στο βουνό.

Κυριάκος ΜητσοτάκηςΉπειροςΠρόεδρος της Δημοκρατίας