Πολιτική|01.01.2020 17:48
Κυριάκος Μητσοτάκης - Μαρέβα: Αγκαλιά στον Λυκαβηττό
NewsroomΜετά την παρουσία του στην καθιερωμένη πανηγυρική δοξολογία για το νέο έτος στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, στην οποία χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης άλλαξε ρούχα, φόρεσε φόρμα και πήγε με τη σύζυγό του στον λόφο του Λυκαβηττού.
Μάλιστα, ανέβασε σχετική φωτογραφία στο Ιnstagram με τη σύζυγό του, όπου οι δυο τους είναι αγκαλιά δίπλα στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων, με φόντο την πρωτεύουσα.
Από κάτω ο πρωθυπουργός έγραψε: «Μετά την ολοκλήρωση του επίσημου προγράμματος, από το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό. Καλή χρονιά!».
Διαβάστε ακόμη
- Στη Ρόδο ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Εξήγγειλε νέο Νοσοκομείο στην Κω και αναβάθμιση του λιμανιού της Ρόδου
- Τραγωδία στο Ηράκλειο: Κατέληξε 18 μηνών κοριτσάκι στο ΠΑΓΝΗ – Συνελήφθη ο παππούς του
- Τι σημαίνει το Pride σήμερα για τη Gen Z;
- Εργατικό δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη: 56χρονη συνεθλίβη σε βιομηχανικό πλυντήριο