Πολιτική|04.01.2020 16:55

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνη Μπαλωμενάκη

Newsroom

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Μπαλωμενάκης, ο οποίος πέθανε το απόγευμα της Παρασκευής σε ηλικία 65 ετών. Στη Μητρόπολη Χανίων έδωσαν το «παρών» οι βουλευτές, Ντόρα Μπακογιάννη, Μανούσος Βολουδάκης, Παύλος Πολλάκης, Ανδρέας Ξανθός, Σωκράτης Βαρδάκης, Νίκος Ηγουμενίδης, Μανώλης Θραψανιώτης, ο πρώην υπουργός Γιώργος Σταθάκης και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Τους επικήδειους λόγους εκφώνησαν ο Μανώλης Παπαδομανωλάκης, εκπροσωπώντας τον δικηγορικό σύλλογο Χανίων, ο Ανδρέας Παπανδρέου, ως συντονιστής της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης. 

Στέφανα απέστειλαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, η ΚΕ και η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η Περιφέρεια Κρήτης. 

«Με το ήθος του και την πορεία της ζωής του, με την αντιδικτατορική του δράση, την επαγγελματική του καταξίωση, την ενεργό ενασχόλησή του για δεκαετίες με τα κοινά, ο Αντώνης Μπαλωμενάκης κέρδισε τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων», ανέφερε σε γραπτή του δήλωση ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης. Η ταφή του Αντώνης Μπαλωμενάκη έγινε στο κοιμητήριο της Αγίας Μαρίνας.

Αντώνης Μπαλωμενάκης