Πολιτική|03.12.2018 20:04
Αβραμόπουλος: Το πόρισμα του ΚΕΕΛΠΝΟ υπηρετεί πολίτικες σκοπιμότητες
NewsroomΣε ανακοίνωση του γραφείου του Επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου στην Αθήνα αναφέρεται ότι: «Το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για το ΚΕΕΛΠΝΟ, απηχεί απόψεις των βουλευτών του, χωρίς τεκμηρίωση και σαφώς υπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες. Η κυβέρνηση Καραμανλή και το υπουργείο Υγείας προστάτευσε, ως είχε χρέος, τη Δημόσια Υγεία και το δημόσιο συμφέρον. Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού και τα έχουν αντιληφθεί οι πολίτες».
Διαβάστε ακόμη
- Τέσσερις ιατροδικαστές στο νησί για τους 15 νεκρούς μετανάστες στη Χίο - Σε εφαρμογή το ειδικό πρωτόκολλο διαχείρισης κρίσης
- Έλληνας κατηγορείται ότι έδειρε μέχρι θανάτου ελεγκτή σε τρένο στη Γερμανία - «Τον γρονθοκοπούσε στο κεφάλι»
- Η Λατινοπούλου επιμένει στη θανατική ποινή διακινητών - «Ούτε με βαλεριάνες, ούτε με ασπιρινούλες θα αντιμετωπίσουμε το Ισλάμ»
- Έχεις «κολλήσει» με αυτή τη σειρά; Οι επιστήμονες λένε πως ίσως κάνει καλό στην ερωτική σου ζωή!