Πολιτική|13.01.2020 13:46

Ο Μπακογιάννης απαντά για τις «χαμένες» 140.000€ κι αν έγιναν... στοιχήματα

Newsroom

Κρίσιμη ημέρα για την... μπάλα που παίζεται στον Δήμο Αθηναίων η Δευτέρα. Ολοι περιμένουν, στη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου, από τον δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς έχει συμβεί με τα χρήματα που χάθηκαν από τη Σχολική Επιτροπή η οποία διαχειρίζεται χρήματα για τα εκπαιδευτήρια της 1ης Κοινότητας στο κέντρο της Αθήνας.

Το πρόβλημα δημοσιοποιήθηκε μέσα στις γιορτές από τον ίδιο τον δήμαρχο, ο οποίος υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων, μιλώντας για ύποπτες κινήσεις από τον τραπεζικό λογαριασμό της επιτροπής. Εκτοτε ουδέν. Ούτε πώς χάθηκαν, ούτε πόσα χάθηκαν. Ούτε καν εάν οι «κατά νόμο αρμόδιοι» απαλλάσσονται των καθηκόντων τους μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Στο μεταξύ οι φήμες οργιάζουν και ακούγονται βαριές κουβέντες για τους ανθρώπους στους οποίους ο κ. Μπακογιάννης ανέθεσε λίγες εβδομάδες πριν τη διαχείριση των χρημάτων. Μέχρι ότι κατέληξαν 140.000 ευρώ σε στοιχηματισμό ποδοσφαιρικών ομάδων. Πάντως, καλό θα είναι να δοθούν απαντήσεις, όχι μόνο γιατί το ζητούν οι Νάσος Ηλιόπουλος και Παύλος Γερουλάνος, αλλά και γιατί τα... γκολ από τα αποδυτήρια θα έπρεπε να σταματήσουν εδώ.

Κώστας Μπακογιάννηςπαραπολιτικάδήμος Αθηναίων