Πολιτική|03.02.2020 19:53

Είσαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ; Τώρα μπορείς να μιλήσεις απευθείας με τον Αλέξη Τσίπρα

Βούλα Κεχαγιά

Είσαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ κι έχεις εγγραφείς και στην ψηφιακή πλατφόρμα iSYRIZA; Τώρα μπορείς να κάνεις διάλογο με τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα. Η Κουμουνδούρου εγκαινιάζοντας τις νέες ψηφιακές δυνατότητές της πλατφόρμας που άνοιξε ήδη για τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ από τον προηγούμενο Οκτώβριο ενεργοποίησε από χθες την λειτουργία “Ask&Watch”, μία νέα μορφή πολιτικού διαλόγου στο ψηφιακό πεδίο, που έχει ως στόχο να διευρύνει την συμμετοχική διαδικασία.

Μάλιστα, για την πρεμιέρα αυτής της νέας λειτουργίας ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται πως στο πρώτο «Ask&Watch» θα απαντήσει στις ερωτήσεις των μελών ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι η ψηφιακή πλατφόρμα μπορεί να γίνει ελκυστική για τα μέλη της ή και να προκαλέσει ακόμη την εγγραφή νέων μελών γι’ αυτό και αποφάσισε να τής δώσει νέα ώθηση απαντώντας στα ερωτήματα του κόσμου τα οποία θα πρέπει να έχουν υποβληθεί το αργότερο έως την Πέμπτη τα μεσάνυχτα. Έπειτα από την υποβολή των ερωτημάτων έχει αποφασιστεί να τεθούν σε ψηφοφορία οι ερωτήσεις ώστε να επιλεγούν από τα μέλη αυτές που θα απαντηθούν από τον πρόεδρο.

Το πρώτο Ask&Watch θα ολοκληρωθεί με την ανάρτηση των απαντήσεων σε μορφή video από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. Επίσης τις επόμενες εβδομάδες στην νέα αυτή λειτουργία θα συμμετάσχουν και κορυφαία στελέχη του κόμματος και της κοινοβουλευτικής ομάδας

Ο Αλέξης Τσίπρας λέει στους συνεργάτες του πως θεωρεί καθοριστική την επικοινωνία με τον απλό κόσμο, κάτι που κάνει άλλωστε και σε όλες τις περιοδείες του στις μεγάλες πόλεις, καθώς αναπτύσσει την αμεσότητα, τον διάλογο και ενθαρρύνει και την συμμετοχή των μελών μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες.

Η «ψηφιακή» εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα έρχεται εν μέσω των συνεδριάσεων των κομματικών οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ με κορύφωση την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

ΣΥΡΙΖΑ