Πολιτική|05.02.2020 22:30
Έφη Αχτσιόγλου: Η επιστήμη της ΝΔ εγκρίνει μόνο τις μειώσεις μισθών
Newsroom«Η επιστήμη της ΝΔ εγκρίνει μόνο τις μειώσεις μισθών», σχολιάζει η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου.
Συγκεκριμένα, σε δήλωση της αναφέρει πως για τον κ. Βρούτση η αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 7,5% φέτος και 7,5% το 2021, είναι «αντιεπιστημονική».
«Αντιθέτως», συνεχίζει, «η μείωσή του εν μία νυκτί κατά 22% και κατά 32% για τους νέους βασιζόταν σε πλούσια βιβλιογραφία».
Η κ. Αχτσιόγλου σχολιάζει ότι «δεν χρειάζεται να είσαι επιστήμονας για να καταλάβεις τι εννοεί», για να τονίσει: «Ο κύριος υπουργός μπορεί να άργησε αλλά έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Οι αυξήσεις μισθών είναι αντιεπιστημονικές και οι μειώσεις επιστημονικές. Πόσο πιο τεκμηριωμένα να το πει;».
Διαβάστε ακόμη
- Τραμπ: Ο νταής της Μέσης Ανατολής είναι νεκρός - Χρειάστηκαν πολύ χρόνο, τώρα θα το πληρώσουν
- Εμπλεκόμενος στον θάνατο Γιακουμάκη ο ένας εκ των συλληφθέντων για τη δολοφονία του Δασκαλάκη
- Είναι τα εμβόλια mRNA η απάντηση σε μορφές καρκίνου; Πού βρίσκονται οι έρευνες και γιατί «γεννούν» ελπίδες
- Catch me if you can: Πιλότος της Air Canada πετούσε επί 17 χρόνια χωρίς άδεια