Πολιτική|06.12.2018 11:50

Καμάκι στο Μητσοτάκη και στην Νέα Σμύρνη (vid)

Newsroom

Η περιπέτεια με το… κοπλιμέντο που του έγινε στην Κυψέλη δεν έχει ξεχαστεί από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας,Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Τότε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε συνομιλία με κατοίκους της  περιοχής και μια μητέρα που έτυχε να περνά εκείνη την από την πλατεία της Κυψέλης σταμάτησε για να χαιρετήσει τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Στην αρχή του έδωσε το χέρι της ενώ στη συνέχεια του είπε: «Είσαι φοβερός», τον αγκάλιασε και ζήτησε να βγει φωτογραφία μαζί του.

Μάλιστα, μπροστά στις κάμερες η συγκεκριμένη κυρία του είπε: «Τι γκόμενος είσαι», με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να στρέφει το βλέμμα του στο μωρό της.

Αυτή την φορά κάνοντας βόλτα στους δρόμους της Νέας Σμύρνης βρέθηκε μπροστά του μια κυρία με ένα παιδικό καροτσάκι.

Όταν την αντίκρισε της είπε: «Μια φορά που είδα μια κυρία με ένα καρότσι, άρχισε να μου λέει άλλα. Μη μου τα πείτε κι εσείς παρακαλώ πολύ» αυτή δεν απάντησε αλλά αλλά μια άλλη κυρία του είπε «Πιο ωραίος είστε από κοντά», του είπε μια άλλη κάτοικος της περιοχής, ενώ μια γυναίκα ενθουσιασμένη του επαναλάμβανε «Κυριάκο μου δαγκωτό».

«Σε εσένα ποντάρουμε τώρα», είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ένας κύριος, με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να του απαντά «και καλά θα κάνεις».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε με χαρά μια καταστηματάρχη να του λέει πως «είστε ο αγαπημένος του γιου μου», ενώ ζήτησε από μια κυρία, που του ευχήθηκε να γίνει πρωθυπουργός, «να εύχεσαι να γίνω καλός πρωθυπουργός».

Ανεβάζοντας το video, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε πως «τελικά οι βόλτες στις γειτονιές γίνονται η αγαπημένη μου συνήθεια».

Νέα ΣμύρνηΚυριάκος Μητσοτάκης