Πολιτική|12.02.2020 16:08

Κατερίνα Μονογυιού: Ο χλιδάτος γάμος, η Rolls Royce & η συλλαβιστή ομιλία στη Βουλή

Newsroom

Από το απόγευμα της Δευτέρας όλο το Διαδίκτυο ασχολείται με τη συλλαβιστή ομιλία της βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού, για τα υδατοδρόμια. Μάλιστα, τα λεγόμενα της «γαλάζιας» βουλευτoύ προκάλεσαν πολλές συζητήσεις, αλλά και πηγαδάκια, στους διαδρόμους του ελληνικού Κοινοβουλίου, ενώ στο Twitter υπήρξε άπειρο τρολάρισμα. 

Η Κατερίνα Μονογυιού γεννήθηκε το 1983 στο «νησί των ανέμων», τη Μύκονο. Είναι πτυχιούχος της σχολής Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι.) της Κρήτης, με μεταπτυχιακό δίπλωμα και ειδικότητα beauty therapist. Επίσης, είναι αδελφή του πρώην παίκτη reality «The Wall» Τζώρτζη Μονογυιού.

Η ξανθιά καλλονή, που από το 2009 διατηρεί διαιτολογικό γραφείο στη Μύκονο, εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, λαμβάνοντας 9.803 ψήφους.

Ο «χλιδάτος» γάμος με τη Rolls-Royce

Σύμφωνα με το cyclades24.grη Κατερίνα Μονογυιού και ο σύντροφος της ζωής της Χάρης Μαριόλης τον Οκτώβριο του 2016 αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Ο γάμος τους ήταν «παραμυθένιος» και τελέστηκε στην Ιερά Μονή της Παναγίας Τουρλιανής, στην Άνω Μερά της Μυκόνου. Μάλιστα, η βουλευτής της ΝΔ έφτασε στην εκκλησία με μία Rolls-Royce Silver Shadow, ενώ την ουρά του νυφικού της κράτησαν 9 παράνυφες.

Θυμηθείτε τη συλλαβιστή ομιλία της στη Βουλή

Κατερίνα ΜονογυιούΝέα ΔημοκρατίαΒουλή