Την Παρασκευή στη Βουλή οι πολιτικοί αρχηγοί για τα εργασιακά
NewsroomΤα εργασιακά ζητήματα μπαίνουν στο επίκεντρο της ειδικής συνεδρίασης που πραγματοποιείται το πρωί της Παρασκευής (14/02) στη Βουλή, σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.
Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα μιλήσει τοποθετηθεί στις 10:00, στη συζήτηση που διεξάγεται σύμφωνα με το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής, με αντικείμενο την ενημέρωση του Σώματος για την κυβερνητική πολιτική σχετικά με τα εργασιακά θέματα.
Η διεξαγωγή της ειδικής αυτής συνεδρίασης γίνεται κατόπιν αιτήματος που κατέθεσε ο πρωθυπουργός προς τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου. Μάλιστα, κρίθηκε απαραίτητη, καθώς είχαν κατατεθεί δύο επίκαιρες ερωτήσεις προς τον πρωθυπουργό για τα εργασιακά ζητήματα, από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, και από τον γενικό γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.
Στη συνέχεια, στις 16:00, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, Βέρνερ Χόιερ (Werner Hoyer)
- Διαγράφεται από τον ΣΥΡΙΖΑ ο ευρωβουλευτής Νίκος Παππάς μετά τη μήνυση για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου
- Εξεταστική - ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένταση με φωτογραφία του Πιερρακάκη - «Είναι στο σπίτι του αδερφού του "Φραπέ"»
- Κολομβία: Νεαρή τουρίστρια αφοπλίζει ένοπλο ληστή όσο ο φίλος της... κάνει το κορόιδο - Το βίντεο που έγινε viral
- Νίκος Πορτοκάλογλου στο Παλλάς: Ενα μουσικό ταξίδι ανάμεσα σε φίλους