Πολάκης κατά Στουρνάρα: «Αρμός μνημονίων και βαθέως κράτους»
NewsroomΑπασφάλισε για μία ακόμα φορά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης κι εξαπέλυσε μύδρους κατά των «αρμών της εξουσίας» και τόνισε ότι «...η άλλη φορά θα είναι αλλιώς». «Λυσσάξατε παπαγάλοι των ΜΜΕ και του συστήματος της διαπλοκής», έγραψε στο Facebook ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας. Ο Χανιώτης βουλευτής σχολίασε την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα ότι «τη δεύτερη φορά πρέπει να ελέγξουμε όλους τους αρμούς της εξουσίας», που προκάλεσε ποικίλα σχόλια και πολιτική κόντρα.
Ο Πολάκης ανάρτησε στον λογαριασμό του στο facebook αρμούς... πλακιδίων και πέτρας κι αφού εξαπέλυσε επίθεση στον διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα έγραψε:
«Λυσσάξατε παπαγάλοι των ΜΜΕ και του συστήματος της διαπλοκής... Τρέμει το κατωσαγονο σας.... Η ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ... Το μάθημα το πήραμε!!!».
Δείτε την σχετική ανάρτηση
- «Πανστρατιά» στα μπλόκα των αγροτών: Προς νέα κλιμάκωση μετά τη συνάντηση με Χατζηδάκη-Τσιάρα
- Παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την Ελλάδα: «Κόκκινη κάρτα» στις διαδικασίες αεροναυτιλίας
- Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο: 18 παιδιά σε 11 οικογένειες στην Ελλάδα - Το ένα νοσεί
- Το ΝΑΤΟ πάει Ροβανιέμι: Χριστούγεννα δίπλα σε στρατιώτες κάνουν οι τουρίστες στο χωριό του Άι Βασίλη