Χαρίτσης: Δεν θα επιτρέψουμε να γίνουν τα νησιά πεδίο μάχης
NewsroomΟι πληροφορίες για την εν κρυπτώ μεταφορά δέκα διμοιριών των ΜΑΤ στη Χίο και στη Λέσβο, προκειμένου να ενταθούν τα μέτρα καταστολής εναντίον των πολιτών που διαμαρτύρονται για τη δημιουργία των νέων προσφυγικών δομών- φυλακών, προκαλούν μεγάλη ανησυχία και ενισχύουν την ένταση, αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.
Μιλώντας για "απαράδεκτες και αντιδημοκρατικές τακτικές", ο κ. Χαρίτσης μέμφεται την Κυβέρνηση ότι ρίχνει λάδι στη φωτιά και "αντί να δώσει λύσεις, καταφεύγει στην πυγμή και στη βία, χωρίς μάλιστα να προβαίνει στην απαραίτητη ενημέρωση για τις κινήσεις της" .
Επ’ αυτού, συμπληρώνει πως: "Οι απαράδεκτες και αντιδημοκρατικές αυτές τακτικές το μόνο που κάνουν είναι να υπονομεύουν τη Δημοκρατία. Δεν θα επιτρέψουμε στον κ. Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του να μετατρέψουν τα νησιά σε πεδίο μάχης. Καθιστούμε τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Χρυσοχοΐδη αποκλειστικά υπεύθυνους για την ομαλότητα και τη σωματική ακεραιότητα των πολιτών στα νησιά μας".
- Στη Ρόδο ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Εξήγγειλε νέο Νοσοκομείο στην Κω και αναβάθμιση του λιμανιού της Ρόδου
- Τραγωδία στο Ηράκλειο: Κατέληξε 18 μηνών κοριτσάκι στο ΠΑΓΝΗ – Συνελήφθη ο παππούς του
- Τι σημαίνει το Pride σήμερα για τη Gen Z;
- Εργατικό δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη: 56χρονη συνεθλίβη σε βιομηχανικό πλυντήριο