Πολιτική
|
05.03.2020 14:14
Έβρος: «Ναι» υπό προϋποθέσεις στις πλαστικές σφαίρες από την Κομισιόν
NewsroomΚάλυψη στην Ελλάδα για τη χρήση πλαστικών σφαιρών στα χερσαία και θαλάσσια σύνορα, εκεί όπου εκτυλίσσεται τις τελευταίες ημέρες η μεγαλύτερη προσφυγική/μεταναστευτική κρίση της χώρας μας μετά το 2015, παρέχει η Κομισιόν.
Στην ενημέρωση των συντακτών το πρωί της Πέμπτης 5/3, εκπρόσωπος της Κομισιόν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του Politico αν η Κομισιόν στηρίζει τη χρήση πλαστικών σφαιρών από τις ελληνικές Αρχές. Ο εκπρόσωπος αρνήθηκε να δώσει σαφή απάντηση, λέγοντας ότι εξαρτάται από τις συνθήκες. «Δεν θα απαντήσω με ένα "ναι" ή "όχι"», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο με τη σχετική ερώτηση και απάντηση:
Διαβάστε ακόμη
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων