Πολιτική|13.03.2020 11:18
Κοροναϊός: Σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη
NewsroomΣύσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τους υπουργούς Υγείας Β. Κικίλια, Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτη, τον υφ. Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιο για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Άκη Σκέρτσο, τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα, τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και τον γενικό γραμματέα του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη, για την εξέλιξη της εξάπλωσης του κορονοϊού.
Όπως ανακοινώθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου, στη σύσκεψη συζητήθηκε, επίσης, η ετοιμότητα του συστήματος Υγείας να ανταποκριθεί στις ανάγκες καθώς και ο σχεδιασμός για τη λήψη περαιτέρω περιοριστικών μέτρων.
Διαβάστε ακόμη
- Μετεκλογικός «σεισμός» στις ΗΠΑ: Μπορούν οι Δημοκρατικοί να μπλοκάρουν τον πόλεμο με το Ιράν και τους δασμούς του Τραμπ;
- «Βάλτε τα λεφτά να τελειώνουμε»: Νέοι διάλογοι του ιδρυτής της ΜΚΟ «Παιδική Χαρά» - Σήμερα η απολογία
- Τι περιμένει η κυβέρνηση μετά τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ και το «μπλε κύμα»
- Ο Μητσοτάκης στα χωράφια του Σαμαρά, οι τρεις Κυριακές των εκλογών και ο πήχης του Γεραπετρίτη